Servis

 

      YEDEK PARÇA  

           Çarıkçı Trans yurtiçi satış, yurtdışı satış, satın alma ve depo birimlerinden oluşan, uzmalaşmış yedek parça departmanı kadrosuyla Batı Karadeniz bölgesinin yedek parça portföyünü, rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır.

            Müşteri ihtiyaçları doğtultusunda oluşmuş zengin stok seçeneği, müşteri şube ve yetkili servislere en hızlı şekilde sunulmaktadır. Dünya ve Türkiye’nin seçkin malzeme depolarından yapılan alımlarla stoklar devamlı güncel tutulmaktadır. , Iveco, Daf, çekici yedek parça stoklarının yanı sıra birçok markanın ihtiyaç duyabileceği tüm yedek parçalar stoklarımızda hazır bulunmaktadır.

 

       KAPORTA- BOYA

 

            Çarıkçı Trans tesislerinde her marka aracın kaporta, boya ve şasi düzeltme işlemleri son teknolojik sistemler kullanılarak yapılır. Kaporta ve bölümünde dalında uzman ekipler görev yapmaktadır. Kabin ve sac aksamını düzeltme aletleri ile çok hassas bir biçimde ve metal mukavemetine hiçbir zarar ermeden düzeltme işlemleri yapılmaktadır. Çekici ve treylerin tamamen boyanabildiği fırınlı boya kabini son sistem teknolojiyle donatılmıştır.

            Servisimizde, her marka kazalı aracın hasarı tamir edilmektedir. Hasarlı aracın tamiri profesyonel bil ekip tarafından, aracın fabrika çıkış standartlarına uygun şekilde yapılmaktadır.

            Treyler üst yapı tamiratında bilgisayarlı kesme ve bükme cihazlarıyla malzemenin istenilen hassas ölçülerde kesilmesi sağlanmakta ve tamir daha kısa sürede yapılabilmektedir.

 

             Müşteri temsilcimiz temsil ettikleri müşterilerimize ait araçların bakım ve muayene zamanları takip ederek, müşterilerimizi bu konuda önceden bilgilendirmektedir. Servisimize gelen araçların her aşamada takibi yapılmaktadır.

             Çarıkçı Trans satış sonrası müşteri mutluluğunun yakından izlenmesi son derece önemli bir konudur.Bu nedenle,firmaların ürün ve aldıkları satış sonrası hizmet kalitesi hakkında görüş ve düşüncelerini öğrenmek ve periyodik müşteri ziyaretleri yapılmakta ve müşterilerle kurulan diyaloğun kesintisiz sürdürülmesine özen gösterilmekterdir.

              Yolda kalan müşterilerimize servis ile temasa geçtiği takdirde yol yardım hizmeti sağlanmaktadır.

 

        BAKIM-ONARIM VE EGZOZ EMİSYON ÖLÇÜMÜ TAKOĞRAF TAMİRİ VE TAKOTÜFÜ

 

              Çarıkçı Trans her türlü bakım ve onarım hizmetlerini tecrübeli kadrosu ve son sistem cihazları kullanarak sizlere sunmaktadır.

              Mekanik.fren ve elektrik konularında profesyonel ve ustalık sertifikası sahip ekibimizle farklı marka araçlarada hizmet sunmaya başlayan Carıkçı Trans servis hizmet ağını sürekli genişleterek “müşteri memnuniyetini” kesinitisiz olarak sağlanmaktadır.

              Araçlarınızın arıza tespitleri son sistem cihazlarla gerçekleştirilmektedir.aracınızdaki arıza bu teknoloji sayesinde tespit edilerek kısa sürede giderilmektedir.

              Araçlarınız standartlara uygun şekilde fren testleri yapılmaktadır. Araçta var olan yada ileride doğabilecek arızalar tespit edilir.Çekici treyler arasında uyumsuzluk mevcutsa yapılan ayarlarla uyumlu hale getirilir.

              Servisimizde balata torna makinesı ve perçin makinesi ile kampana-balata uyumları gerçekleştirilir ve uluslar arası standartlara göre yapılır.

              Araç dingillerinde zamanla oluşabilen rot ayarı arızaları ve lastik balans bozuklukları son teknoloji cihazlarla giderilir.

              Her türlü araca uluslar arası mevzuatlara göre hız limitörü montaj ve ayarı yapılmaktadır.Ayrıca Egzoz emisyon ölçümü takoğraf tamiri ve takotüfü tesislerimizde uzman kadromuz tarafından titizlikle gerçekleştirilmektedir.

 
s