Sürüş Eğitimi

Sürücüleriniz, işletme karlılığında önemli bir faktördür. Yakıt tasarrufunda ve yol güvenliğinin yanı sıra, lastiklerin ve yedek parçaların aşınmasında direk etkiye sahiptirler. 

Scania Sürücü Eğitimi, en deneyimli sürücülere bile daha ekonomik ve güvenli sürüş konusunda yardımcı olur ve temel olarak tahmin edilmez ölçüde pozitif bir etki yaratır. Sadece yakıtta %10 civarı bir tasarruf ve emisyonlarda belirgin bir düşüş bekleyebilirsiniz. Ayrıca lastikler daha uzun süre dayanır ve güç aktarım sistemi daha uzun süre dayanıp daha az yağ tüketir. Bu da düşük maliyetler ve kesintisiz operasyon manasına gelmektedir. 

Son olarak iyi eğitimli bir sürücünün kazaya karışması daha düşük bir olasılıktır - bu da daha az plansız çalışmama süresi ve daha düşük sigorta primleri demektir. Ve daha fazla çalışma süresi, sizin için daha çok iş demektir. 

Sürüş eğitimi verdiğimiz firmalardan aldığımız geri dönüşler bu eğitimin ne kadar önemli olduğunu anlamamızı sağlıyor.Siz de tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, sürücü eğitimine yatırımın ne kadar kısa sürede, genellikle sadece birkaç ayda kendi masrafını çıkarttığını göreceksiniz.

s