Bakım Onarım

Scania üzerine düşen görevi en ekonomik şekilde yerine getirmek için dizayn edilmiştir. Yol tutuş yeteneklerinin ve çalışma güvenliğinin sağlanması, beklenmedik duraklamaların olmaması için, araçlara düzenli bakım ve kontrollerin yapılması gereklidir. 

Periyodik bakımlar ve kontrol gereklilikleri, aracınözellikleri ve kullanım koşulları ile doğrudan ilgilidir.İdeal bir bakım ve kontrol için bu bilgilerin göz önünde bulundurulması gerekir. Bu nedenle biz,Scania aracınızın çalışma koşulları ve özelliklerini belirliyor , periyodik bakımlarınızı ve kontrollerinizi bu sayede size özel ve kusursuz hale getiriyoruz. Eksiksiz bakım protokollerimizi, Scaniaaraçlarınızın kullanım şekillerine göre uygun hale getirilmiş sistematik kontrol listelerimizi kullanarak, potansiyel problemleri hızlı ve doğru bir şekilde tespit edebiliyoruz. 

Servisimizde bakım, yağ ve filtre değiştirmekten çok daha fazlasıdır.Scaniaaracınız bakım için servisimize geldiğinde , ekibimiz bakım içeriğine göre bir dizi detaylı prosedürü devreye sokar. Bu prosedürler aracınızın kilometresi ,çalışma saati , çalışma koşulları ve kullanım tipine göre farklılık göstermektedir. 25 ila 70 farklı noktada gerçekleştirilen bu prosedürlerden bazıları şunlardır ;

  • - Yerleşik bilgisayarlardan veri değerlendirmesi,
  • - Aşınma ve yırtılmayı ölçmek için teknik kontroller,
  • - Birincil işlemler, bileşenler ve herhangi bir hasarın optik incelemesi ,
  • - Römork, arka lift, kaporta ve benzeri ek donanımların teknik kontrolleri,
  • - En son yazılım güncellemelerin kurulması ,
  • - Yasal ve çevresel düzenlemelerle uyumluluğun kontrolü.

Bakım bittiğinde, incelemeleri, tamir tavsiyeleri ve güvenlik tedbirleri gibi ayrıntılarla birlikte bakım raporuna not ederiz. Gerektiği takdirde daha sonra oluşacak yüksek maliyetli arızalara karşı, önleyici parça yenileme tavsiyesinde bulunuruz.Bu önleyici parça yenileme tavsiyesi, planlanmamış aksama süresi riskini azaltmaya yarar. 

Tüm bu hizmetlerden en ekonomik şekilde yararlanmanız için Servis Bakım Sözleşmelerimiz bulunmaktadır.Bakım Sözleşmesi ,minimum ücretlerle maksimum kullanım süresinden emin olmak için en ideal yoldur. Bu sayedebakımlarınızı , önceden belirlenmiş avantajlı bakım ücretleri ile hızlı ve ekonomik hale getirebilirsiniz. Bakım Sözleşmesi avantajlarından yararlanmak için servis danışmanlarımız ile irtibata geçebilirsiniz.

s